Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Drága mákvirágaink
  2012-04-23 19:43:36, hétfő
 
  Szőnyi Bartalos Mária: Drága mákvirágaink
Dátum: 2012. April 22. Sunday, 12:14

Jegyzet
avagy MELLÉKESEN MEGJEGYZEM

No, kedves drágáim! Drága mákvirágaim! Régen írtam, de most megteszem.
Csak úgy, mellékesen megjegyzem, hogy ha ti 2010-ben buktatok, és azt gondoljátok, hogy akkor bukjon az egész ország veletek együtt, bizony nagyot tévedtek!
Már 2004-ben megmondtam, hogy Gyurcsány szét fogja trancsírozni nem csak az MSZP-t, de az országot is. Nem hitték el azok, akiknek mondtam.
Úgy lett? Úgy lett!



Most pedig csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy Gyurcsány csak eszköz volt, mint ahogyan most is az, de a körülötte bimbóként tündöklő mákvirágok még ezt nem veszik észre.

Megjegyzem mellékesen azt is, hogy hiányolom Magyarországnak, mint köztársaságnak, az Alaptörvényéből a ,,hazaáruló" fogalmának ismertetését. Remélem, hogy legalább az új Btk.-ban szerepelni fog!

Nem mellékesen megjegyzem azt is, hogy a morálról az ne beszéljen ország-világ előtt, akinek olyan súlyos morális vétkei vannak Magyarország népével szemben, mint a hazaárulóknak.

Csak úgy mellékesen azt is megjegyzem: nem vagyok olyan naiv, hogy ne tudnám, ki volt és most is ki a környezetemben a besúgó. Elhihetik, hogy az emberek többsége tudta és tudja. Ezért aztán engem nem izgat annyira ez a dolog, mint egyes országgyűlési képviselőket.
Annál jobban izgat viszont az, hogy az EU bukik vagy sem? Ha bukik, az nem jelenti azt, hogy Magyarországnak is buknia kell az EU-val együtt.

Na! Ezen gondolkodjatok el mákvirágaim és ne hülyeségeken járjon az eszetek!

Azt is meg kell jegyeznem, hogy a Kádár-érában aki vihette valamire, annak KISZ-tagnak vagy párttagnak kellett lennie. Ez, köztudomású volt akkor is és most is. Sajnálom azokat, akik ezt a tényt még nem ismerték fel. Ezért aztán mutogathatnak nekem a sajtóban ilyen-olyan dokumentumokat erről-arról a személyről, nem fogok meglepődni, de felháborodni sem.

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az tud felháborítani, ha azt látom, hogy hazánkban a mákvirágaink virulnak, jól élnek, de a nép egyre rosszabbul él, nyomorog.
Tudjátok drága mákvirágaim, a ti virágaitok hamarosan elhervadnak és azután csak a száraz mákgubóitokat zörgethetitek a parlamenten kívül.

Nos, drága, csúszó-mászó, ide-oda röpdöső bogaraim! Drága mákvirágaim! Csak úgy, mellékesen megjegyzem, hogy nem ártana nagyon gyorsan megtanulnotok pártoktól függetlenül gondolkodni, és tisztelni, becsülni a Szent Korona országát, az egész Magyarország népét, mint önmagatokat; de fontos, hogy sürgősen megtanuljátok szeretni, megbecsülni magyarként a magyar szülőhazátokat, a külföldre szakadt magyarokkal együtt. Akinek ez nem megy, az, nagyon gyorsan mondjon le, mert annak sem a Magyar Országgyűlésben, sem az Európai Parlamentben nincs helye semmilyen státuszban!


Komárom-Szőny, 2012. április 21.

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4700
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: országgyűlésben, magyarországnak, alaptörvényéből, környezetemben, köztársaságnak, szülőhazátokat, dokumentumokat, gondolkodjatok, felháborítani, mákgubóitokat, hazaárulóknak, zörgethetitek, megtanuljátok, országgyűlési, mutogathatnak, megtanulnotok, magyarország, trancsírozni, mákvirágaink, képviselőket, hülyeségeken, felháborodni, parlamentben, ismertetését, függetlenül, gondolkodni, mákvirágaim, köztudomású, elhervadnak, parlamenten, önmagatokat, megbecsülni, gondoljátok, magyarokkal, mellékesen, megjegyzem, egész ország, körülötte bimbóként, emberek többsége, sajtóban ilyen-olyan, mákvirágaink virulnak, száraz mákgubóitokat, parlamenten kívül, egész Magyarország, magyar szülőhazátokat, külföldre szakadt, Szőnyi Bartalos Mária, MELLÉKESEN MEGJEGYZEM, Szent Korona, Magyar Országgyűlésben, Európai Parlamentben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A föld szépségéért  Föld napja április 22  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Esti kép  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Szép estét kedves látogatóimna...  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Volt egy...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Föld napja április 22  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Alakot vált...  A föld szépségéért  Aki szeret, annak senki sem id...  Ma  Bizonyos kulturális szint nélk...  Beney Zsuzsa  Szép estét  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Ébredj  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Muratáj  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki szeret, annak senki sem id...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  A Gömb  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Messziről jött ember  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Minden gyerek jó.  Mindenünk, amink van, amit sze...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A Mester kezének érintése 
Bejegyzés Címkék
egész ország, körülötte bimbóként, emberek többsége, sajtóban ilyen-olyan, mákvirágaink virulnak, száraz mákgubóitokat, parlamenten kívül, egész Magyarország, magyar szülőhazátokat, külföldre szakadt, országgyűlésben, magyarországnak, alaptörvényéből, környezetemben, köztársaságnak, szülőhazátokat, dokumentumokat, gondolkodjatok, felháborítani, mákgubóitokat, hazaárulóknak, zörgethetitek, megtanuljátok, országgyűlési, mutogathatnak, megtanulnotok, magyarország, trancsírozni, mákvirágaink, képviselőket, hülyeségeken, felháborodni, parlamentben, ismertetését, függetlenül, gondolkodni, mákvirágaim, köztudomású, elhervadnak, parlamenten, önmagatokat, megbecsülni, gondoljátok, magyarokkal, mellékesen, megjegyzem, rosszabbul, meglepődni, fogalmának, párttagnak, szerepelni, státuszban, mákvirágok, személyről, virágaitok, megmondtam, magyarként, gyurcsány, pártoktól, tisztelni, hiányolom, bimbóként, jegyeznem, körülötte, beszéljen, külföldre, elhihetik, megteszem, semmilyen, hazánkban, hazaáruló, hamarosan, morálról, többsége, legalább, tündöklő, országot, tévedtek, bogaraim, tudjátok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.